Åsa & Malin FB (1).jpg
billetto_logo.jpg

En konsert som tar oss genom populärmusikens värld där det sjungs allt från Monica Zetterlund till Avicii. En musikkväll för hela familjen. Men inte nog med det! Era musikaliska och "mest onödiga vetande och kunskaper" kommer att sättas på prov denna afton.

Välkomna till Evighetens första sommarkonsert!

Malin.jpg

MALIN KARLSSON LAGERBERG är frilansande musikalartist som numera är bosatt ute i Örum på Österlen. Efter avslutande utbildningar på Eslövs folkhögskola med musikalinriktning samt Kulturamas musikalutbildning i Stockholm har hon förutom frilansandet även hunnit med en kandidatexamen i förhistorisk arkeologi på Lunds universitet. En mångsysslare helt enkelt som jobbat med både show, musikal och teater de senaste 10 åren. Första musikalen var "Det susar i säven" 2009 där hon fick mersmak och drömmen om att jobba med musikal och teater väcktes. Så här 12 år senare har hon synts mycket på Kristianstads teater i roller som Lovis i Ronja Rövardotter, Lina Lamont i Singing in the rain och senast som Miss Adelaide i Guys and Dolls, för att nämna några. På Nöjesteatern i Malmö samt Lunds Stadsteater axlade hon rollen som Åsnan i musikalen Shrek och sedan 2015 har hon spenderat varje sommar på Astrid Lindgrens värld som skådespelerska. Hon sjunger även på dop och bröllop när tid finnes i kalendern och nu är hon väldigt glad över att tid finnes att vara tillbaka på Evigheten.

Åsa.jpg

ÅSA BJÖRK är utbildad sångerska & showartist och har de tio senaste åren frilansat med underhållning i Sverige och runt om i Europa.  Sedan sina artistutbildningar, Musikallinjen Eslövs Fhsk och Artistlinjen i Bjärnum, Markaryds Fhsk: har Åsa frilansat som både showartist på Ving, sångerska på Fjordline och gör en mängd olika event och -sånguppdrag. Idag jobbar hon som showartist på Bollbrolyckan, The Xperiences Dinnershow i Helsingborg, som underhållningsvärd på Stena Line och gör ofta, och gärna, bröllopsgig titt som tätt. Ofta får vi se Åsa i showduon Spectra Entertainment som gör uppträden på både festivaler, AWs och företagsfester. Åsa har många strängar på sin lyra och hoppar gärna på uppdrag som Konferencier på olika företagsevent men också även som statist, skådespelerska & modell inom tv , film och -reklam. Nu senast kunde vi skymta henne ´Tunna blå linjen´ och Tretorns reklam. 

FB.jpg

RIBBNÄS TRIO unga och snärtiga musiker som leverar ett klassiskt jazz-trio sound och älskar att framföra svängiga show-dängor. Gruppen har minst sagt en elegant och enhetlig stil. Bandets motto lyder: 'Det som funkar, det funkar'.

Axel 'Harry Potter' Almqvist
Instrument: Klaviatur
Ursprung: Mölndal
Främsta egenskap: Kan hela Västra Götalands mordstatistik sen år 1984.

Martin 'Karl-Bertil' Bengzon
Instrument: Basfiol
Ursprung: Lund
Främsta egenskap: Säljer virkade tygkassar på Darkweb.

Isak 'Bert' Ribbnäs
Intrument: Slagverk
Urpsrung: Västra Hamnen
Främsta egenskap: Varit stuntdubbel åt Dolph Lundgren