masks3.png
PIPEDREAM
Under våren 2020 ombildades f.d. föreningen PipeDream Production till ett aktiebolag under namnet PipeDream Entertainment. Bolaget kommer att arbeta företrädesvis med B2B inom områden som dinnershows, teambuildning och utbildningar/föreläsningar om presentationsteknik och att tala inför publik. För privatpersoner erbjuder vi även undervisning inom "acting singing", dramaundervisning och auditionträning. 
Vi kommer även på sikt att, likt det gamla bolaget, producera olika föreställningar och musikaler. Tillsammans med Pengu Studios driver vi även privatteatern Teater Supernova i Lund. Se nedan vad vi kan erbjuda Dig eller Ditt företag.
Så länge Corona-pandemin pågår, kan vi dessvärre inte erbjuda några dinnershows för sällskap över 50 personer. Däremot erbjuder vi våra teambuildingar, utbildningar & föreläsningar för företag och enskild undervisning i drama, acting singing och auditionträning. Allting givetvis coronaanpassat.
VÅR VERKSAMHET
dinnershow.jpg

Främst för företag:

teambuilding.jpeg
lecture.png
pexels-photo-1916818.jpeg
pexels-photo-1813241.jpeg
pexels-photo-2954496.jpeg

Främst för privatpersoner:

Logo_original.gif

Vi kan även erbjuda olika speciallösningar och skräddarsydda arrangemang, såsom scentekniska lösningar, ljusdesign och programmering, dekor och scenografi, scenkostymer med mera. Kontakta oss med Dina/Era idéer och frågor. Hur vansinniga de än kan verka, tittar vi gärna på en lösning för Er!