masks3.png
AUDITIONTRÄNING
Auditionträning
noter.jpg
script.jpg

Audition är något av det svåraste som finns. Oavsett om det handlar om att söka en roll i en föreställning eller söka till utbildningar som t ex Balettakademin, Scenskolan, Kulturama, PAS eller någon av de många folkhögskolor som utbildar skådespelare och musikalartister, så är just audition det avgörande. Just där och just då ska Du visa att just DU är rätt för rollen eller just den här utbildningen. Och tyvärr räcker det inte att vara bra. Inte ens att vara mycket bra. Det handlar om att sticka ut, att vara rätt för just den rollen, att visa att man inte bara är en i mängden.

Detta är något jag kan hjälpa Dig med. I 20 år  har jag undervisat enskilt och i grupp inom drama, musikal, Acting Singing med mera. Jag har hjälpt många in till sina drömutbildningar, både i Sverige och utomlands och coachat folk till roller i olika föreställningar.

Jag kan hjälpa just Dig att optimera Dina chanser att väcka auditionjuryns intresse och rusta Dig för olika situationer som kan uppstå när nerverna så lätt spelar oss ett spratt. 

Jag erbjuder enskild undervisning och auditionträning antingen personligen i våra lokaler på Teater Supernova i Lund eller via Zoom online.

 

För lektionspris, tidbokning eller frågor, vänligen kontakta mig på mathias@pipedream.se

man_on_stage_edited.jpg