masks3.png
Shakespeare.jpg

Teater eller drama, är en av våra allra äldsta former av scenkonst. Vare sig vi vill arbeta på scen eller på film, kräver det mycket av oss att vara skådespelare. För vad är det som gör att vi uppfattar somliga skådespelare som så bra eller mindre bra? Det korta svaret är "trovärdig" eller "äkta". Vi tar till oss dom skådespelarprestationer som känns äkta eller trovärdiga. Att själv komma dit kräver arbete, träning och handledning.

I det som kan innefattas i begreppet drama (eller kanske ännu hellre, skådespelarträning) kan vara flera. Oavsett om det Du vill arbeta med handlar om textarbete, monologträning, karaktärsarbete eller något annat, kan jag erbjuda Dig enskild undervisning anpassat till Din nivå och Dina önskemål.

Mitt mål med Dig, är att göra Dig till en så "äkta" skådespelare som möjligt och förse Dig med de redskap och den träning Du kan tänkas behöva, oavsett om detta är Din hobby eller Ditt blivande eller nuvarande jobb. 

 

Jag erbjuder enskild undervisning i drama, antingen personligen i våra lokaler på Teater Supernova i Lund eller via Zoom online.

 

För lektionspris, tidbokning eller frågor, vänligen kontakta mig på mathias@pipedream.se

ENSKILD UNDERVISNING I DRAMA

"Mathias är en enormt begåvad och bra lärare i enskild drama. Han jobbar utifrån individens nivå och är duktig på att vara varm och välkomnande. Jag sjöng för Mathias då jag behövde hjälp med mitt sceniska uttryck. Vi jobbade på och jag fann mycket i en atmosfär av skapande och lugn. Han ser detaljer och ger en verktyg för att vara sitt bästa konstnärliga jag. Jag utvecklades mycket på min korta tid med honom och uppskattar allting han gett mig. Jag rekommenderar starkt Mathias!
Inga problem och inga konstigheter, Mathias is the Way to go"

Amelie Böiers, f.d. elev Frilanssångerska & körledare

pexels-photo-2954496.jpeg